BVC

Idag var det dags för 10 månaders kontroll på BVC för lilla tjejen. Hon blev ju tio månader redan i lördags. Och det hade hänt en del på både vikt och längdkurvan även om hon fortfarande inte är en jättestor tjej direkt. Hade gått upp nästan 600 g sen sist vilket var två månader sen och ökat 3,5 cm på längden.
 
Sonja 10 månader
Vikt 7880g Längd 72,5cm
 
 
En viss skillnad, från några timmar gammal till idag.
 
 
 
Allt såg dessutom ut som de skulle och jag passade på att fråga om hennes kräkningar som ökat de senaste dagarna. Just när jag klädde på henne imorse så kräktes hon över hela sig så var bara att byta. Men läkaren sa att det antagligen var för slemmet i halsen som hon råkar svälja och då kräks. 
 
Idag har det annars inte hänt mycket alls, BVC besök mitt på dagen gör att det inte hinns med riktigt. Är fortfarande ett projket att ta sig iväg sådär, framförallt med alla kläder som måste på. Det har varit riktigt kallt idag, någon minusgrad uppe hos oss och lite varmare neråt stan, dessutom har det kommit lite snö med men inte alls som uppåt i landet.
Ikväll ska jag komma i säng i tid så jag kanske inte är lika trött imorgon. Nu sitter jag och dricker lite glögg men ska plocka undan lite i köket innan det är dags att krypa ner.
1
Millah

Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

Presentkort hos lillatrollet:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-ett-presentkort-varde-200-.html

Mega Bloks:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-mega-bloks.html

Presentkort hos inredum:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-ett-presentkort.html

Smyckesförvaring:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-smyckesforvaring-2.html

ha det bra! kram // Millah