Sjukling

Tyckte lilla Busan verkade lite seg i morse och dessutom vaknade lite gnälligare än vanligt. Hon brukar ha ett toppenhumör på morgonen och möta en med ett stort leende men idag var det gnäll och ville knappt upp i famnen från spjälsängen. Efter vällingen somnade hon om på pappa medan jag gick ner och tog något att äta. Måste göra det för att inte må illa sen.
När det var frukostdags så var det en knappt vaken tjej som inte ville äta alls. Såg att hon var trött så tänkte lägga henne i soffan och vila men då dög bara pappa och när vi ätit klart så hade hon somnat till. Fick sova ett tag och när hon vakande var hon glödhet så tog tempen och den visade 39,8 så inte konstigt att det var en gnällig och trött tjej vi hade.
Så jag och Busan fick stanna hemma från dagens planerade aktiviteter och maken fick köra bron vi haft över dammen själv till Tjörn. Dessutom ska släpkärran lämnas till en kompis för fix så den klarar besiktningen.
Har precis gett Sonja lite ipren får vi se om hon piggnar på sig såpass att det går i lite mer vatten och kanske lite mat
2
sandra - blivande 3 barns mamma <3

Hon får krya på sig!!!
Hoppas att ni får en sjuk fri dag i morgon.

Louisefoto

Så fin blogg