Bara en vecka kvar

Ja nu har verkligen nedräkningen börjat på allvar härhemma. En lite dryg vecka kvar och den här perioden har verkligen gått så fort. Dagarna har flutit på och jag och Sonja har haft våra rutiner. En del bra dagar och en del mindre bra. Den här veckan kommer nog också rassla på ganska så bra. Har aktiviteter nästan varje dag så. Idag vart det en promenad och fika med en annan sjömansfru och hennes barn. På onsdag kör vi öppna förskolan igen då det vart så trevligt där sista gångerna och torsdag har en second hand butik i stan utförsäljning då de byter koncept lite så ska se om jag hittar lite leksaker och kläder till Sonja. Sen blir det påskfirande med svärsläkten i helgen ute på Tjörn.
Har redan börjat planera lite vad som ska packas inför resan då det ändå är rätt mycket att tänka på, framförallt till Sonja. Kommer ju inte ha hunnit bli riktigt så varmt och vårigt i New York när vi åker så får ändå ta med lite varmare kläder åtminstone till kvällarna. Samtidigt kan det vara runt 15 plus på dagen så det blir verkligen det där typiska som det kan vara här i april när man ena dagen har sommarkläder nästan och nästa får ta på dunjackan igen. Hopplöst att packa till speciellt som man gärna vill ha lite shoppingmån i väskorna. Vill ju helst inte behöva köpa ytterkläder till Busan heller då hon knappast kan ha de så länge.
Men löser sig nog. Vi vet i alla fall vad hon ska sysselsättas med på planet. Lite olika snacks såsom; små russinpaket och kexpaket, ipad laddad med små korta barnanpassade klipp och en låda med lite leksaker som man kan sitta och plocka i och ur. Det sista är lite av favoritsysselsättningen just nu.