Krakel & Spektakel dag

Herregud vilken dag vi haft idag jag och Sigrid. Helt underbar! Började med smarrig hotellfrukost med övriga VIP-bloggare och en hel hög goodiebags fyllda med fina saker. Bilder och så kommer senare på innehåller. Sen for vi ut till mässan där vi välkommnades av Batman, en Teletubbie, spindelmannen, en hund och Krakel själv. Inne på mässan fanns många fina utställare och vi bjöds även på stand-up av Therese McDonald och en gripande föreläsning av Erik Ståhl. Men det hände även en del annat spännande på scenen. Kvällen bjöd på middag och trevligt sällskap och Sigrid charmade många och gjorde en hel del bebissjuka. Men nu är det dags att sova så vi orkar med morgondagen också. 


2
Linda-Mamma till Alfred

GAH så synd att jag inte kunde komma men sitter här förkyld så in i bänken o tycker lite synd om mig att jag gick miste om detta, nu när jag vann biljetten o allt! =(=(
Är lite bättre nu men fortfarande megaskit jobbigt att ens finnas till just nu!

art by tina

Hemma från New York, grym resa, till grym stad! Missade såklart inte Central Park, bodde precis i närheten. Fast hann inte vandra runt så mycket som jag hade hoppats på. Checkade av Strawberry Fields och en av sjöarna + picnic på ett berg=)

Svar: Nu börjar jag längta tillbaka till New York. Efter två gånger där så är det verkligen en favoritstad.
Maria