Födelsedag

Idag är det hela tre år sedan jag blev mamma och livet förändrades dramatiskt, till det bättre helt klart. Vår stora fina Sonja fyller alltså tre år idag! Vi har haft en toppendag, började med mys i sängen. Hon kom över till mig någon gång mitt i natten och la sig. Efter frukost så blev det lek och bus innan jag lyckades klä på båda tjejerna för nu var det dags för födelsedagsbarnets önskan att åka till lekland. Jag hade gärna åkt lite pulka eller så också men det blåste rätt bra ute så var inte rätt dag för det tyvärr så inomhuslek passade bra. Fick dessutom med granntjejrna och deras pappa så det var full fart verkligen men oj vad roligt de hade alla fyra tjejerna! 
 
 
 
Vi testade Landvetter Lekland och det var alldeles lagom stort och riktigt bra tycker jag. Såhär på en lördag var det dock några kalas och de barnen var kanske i vildaste laget tyvärr men annars var det kanon och sist atsunden vi var där, precis innan stängning så hade tjejerna hela stället för sig själv också. Sigrid är verkligen helt vild och klättrar överallt och tvekar inte i rutschkanorna medan Sonja är lite mer försiktig och i de större rörkanorna ville hon inte åka själv utan mamma fick offra sig och åka med. 
Efteråt följde sällskapet med hem hit på middag och jag svängde ihop en carbonara snabbt och efteråt blev det glass med en massa gottigt till. Sen var det nöjda och bra trötta barn och Sigrid somnade snabbt medan Sonja satt uppe ganska länge och mös med mamma. Men det är ju ledigt imorgon så det gjorde mig ingenting. Får hoppas på fint pulkaåkarväder imorgon och kanske dags att få användning för snögubbeutstyrseln jag köpte på TGR för ett tag sedan.
Nöjd och trött treåring
Present från oss får hon senare, när pappa kommit hem blir det mer kalas, men denna fick hon från kompisarna