En lugn dag

Igår så var vi ju iväg till BVC för att se hur det går med Skruttans vikt eftersom kurvan dippade lite sist. Nu hade den rättat upp sig som tur var men vi ska höra av oss om sådär 2-3 månader och väga en extra gång till för säkerhets skull. Hon hade ökat över ett halvt kilo på en och en halv månad och växt hela 2 centimeter så kändes bra. Vi har känt och sett att hon gått upp och även märkt på kläder och så men skönt att få bekräftat med.
Tog ju även 18 månaders vaccinationen eftersom hon gärna ska vara vaccinerad när vi reser och det gick bra att ta den tidigare utan att behöva ta en extra tills det är dags för nästa dos.
Allt gick bra men tydligen kommer inte biverkningarna förrän om ett par veckor så får se då.
 
Hemma igen så började vi röja undan och dammsuga en del då vi till kvällen skulle få gäster. En annan klasskompis med fru kom över och vi bjöd på en gammal favorit, Ceasarsallad och till efterätt Créme Brulée gjord på ekströms mix.
 
Idag har vi varit väldigt sega och inte gjort mycket alls sen vi gick upp, eller jag och Sonja då. Maken har vart iväg till norska konsulatet för att fixa endorsment på behörighet och är nu och grejar med segelbåten så den ska få ett riktigt kylskåp.