Ny säng och lite pysslande

Igår nattade vi Sonja i hennes nya rum och det gick riktigt bra. Det har inte varit helt lätt med nattningarna överhuvudtaget det sista men hon drack sin välling och gick med på att lägga sig efter lite bus och mys med pappa. Sen sov hon hela natten i sin stora säng och vaknade glad imorse. Vi hade dock en väldigt ledsen tjej vid midnatt men hon lugnades och somnade om, natten innan var det samma sak men då lugnade hon sig först i vår säng där hon sen fick sova.
Pallen bredvid sängen står där bara tillfälligt
 

Idag efter lämning på förskolan for jag iväg till barnmorskan igen för vad jag hoppas är sista besöket. Inget nytt där utan bebis ligger startklar och borde vl komma snart tyckte hon med. Vi hämatde Sonja på förskolan och la henne för lite middagsvila efter lunch och J började greja med vårt bredband som strular. Eller snarare bredbandet funkar och telefonen funkar men tyvärr av någon anledning inte båda samtidigt och eftersom Telia har telefonen och Bredbandsbolaget internet så skyller de på varann. Nu hade vi en reparatör här häromdagen och allt funkade när han kopplade in ett väldigt gammalt modem som han privat hade i sin bil men det nya vi fick nu vill sig inte. Hoppas vi snart kan få lite kompensation för allt strul.
 
När Sonja vaknade fixade vi en fin pumpalykta och på förskolan hade de pysslat inne då det både regnat och blåst väldigt mycket idag. Så nu har vi Halloweenfint hemma med ett spöke i fönstret och en lykta ute vid dörren. Nu ska jag baka pumpapaj och rosta pumpakärnor till kvällen.
 
 
1