Höstlyx 2014

Igår var det så dags för bloggevent igen och jag har verkligen längtat efter det här ett tag nu. Började inte så bra då jag helt glömde av tiden när jag gjorde mig i ordning och insåg att vi borde åkt tio minuter tidigare för att jag skulle hinna med tåget. Lite stressad for vi iväg hela familjen och de släppte av mig så jag kunde ta en spårvagn sista biten in. Hann i alla fall i tid som tur var och träfade upp ett gäng härliga bloggare som jag inte sett på länge inne på Le Pain Francais Bistro. Vi fick komma upp högst upp och ta en välkomstdrink och mingla lite innan det var dags för middag. Lokalerna var verkligen hur fina som helst och jag förstår att de utsetts till en av världens bäst designade restauranger. Tyvärr verkade de inte helt vana vid att servera ett så stort sällskap men de kompenserade med vänlighet och maten var det inget fel på. Kommer absolut att gå dit igen och är bra sugen på att testa deras afternoon tea. 
 
 
Under middagen fick vi lite presentationer från kvällens sponsorer, Le Pain Francais, Me&I, Stena Line, Alfons Åbergs Kulturhus och Björn Törnblom Accessories. Dessutom lottades det ut helt galet fina vinster.  Jag hade turen att vinna en fin tvål från presentshopen.se och två bodylotion från Biotherm från Stenas ombordshop. Dessutom hade jag redan innan vunnit en goodiebag i en facebooktävling inför eventet. 
 
 
När kvällen var slut fick vi dessutom med oss inte mindre än fyra välfyllda goodiebags! En närmre presenattion kommer men en riktigt fin sak som vi fick var fribiljetten till Alfons Åbergs kulturhus. Vi besökte ju det tidigare i år och Sonja kommer uppskatta att få åka dit igen. 
 

Allt ryms inte på bilden men här är ett axplock av allt som vi fick i goodiebagsen. 
2