Kärleksdag och kräkande

Ja kanske inte den bästa kombinationen men så såg vår dag ut igår. Började bra med mysig våffelfrukost men Sigrid åt ovanligt lite för att vara hon och vi la henne att sova en stund. När hon vaknade hade hon kräkts lite i sängen men vi tänkte inte så mycket på det. Hon hade inte sagt något eller så och pillade en del i halsen så trodde det var därför. Hon var pigg och ville äta så vi kände att det var okej att åka iväg och träna så kunde barnen vara på barnpassningen. Men vi kom inte långt innan vi hörde ljud från baksätet som gjorde att vi fick vända och sanera både bil och barn när vi kom hem. Som tur är så har det efter det varit rätt lugnt. Lite kräkande och lite halvdålig mage men pigg och glad unge om än lite sämre aptit. 
 
Tog det lugnt under eftermiddagen men J åkte efter lätt lunch iväg för att träna ämdå men kom hem snart igen då gymet redan stängt. Han hade dock med sig en bukett rosor och goda bakelser till kvällen. Barnen kom i säng tidigt och vi fick mysa med riktigt god mat. Blev entrecote med sötpotatis-duchesse och smörtstekt sparris, ungnsrostade tomater och bearnaise. Mumsigt som tusan och ikväll ska vi göra sandwich på resterna av köttet.
Avslutade med att se en film "the Boxtrolls" som var riktigt bra, jag gillar animerade filmer och vi hade funderat på att se den med Sonja men tror hon är på gränsen för liten för den för fanns några läskiga scener.
 
Idag har vi varit superslöa och inte fått mycket gjort inte. Sigrid är fortsatt pigg även om magen inte är helt bra än så får ha dem hemma här i början av veckan. Imorgon hade vi tänkt ha familjedag och åka och bada men det får vi ställa in och på tisdag är jag gräsänka igen också om ingen mer nu blir sjuk för då får han fixa läkarintyg och stanna hemma. 
 
Vår första riktiga skärmfria dag vi dessutom skulle haft igår blev halvdan. Paddor, dator och mobil höll vi oss i fårn men Sonja fick se lite tv eftersom Sigrid behövde mysa lite extra och helst sov på mig. Men godkänt blev det och vi fortsätter med detta.
2
Emelie Babunovic

Låter som en mysig alla <3dag tycker jag :-D Förutom spyor och diarré då. Hoppas ni andra klarar er.
KRAM

Linda-Mamma till Alfred

Mysig alla hjärtans dag förutom magsjukan då =(