Min dag

Var inte alls roligt när jag vaknade imorse och inte kunde ligga och mysa med familjen i sängen. Lyckades somna om efter ett tag i alla fall och sen vaknade min kollega som sov på övervvåningen i samma hus som mig och skulle ut och springa. När hon såg att jag var vaken så undrade hon om jag ville med. Tyvärr har jag inte den konditionen riktigt än och inte heller skor som passade med mig så vi tog en promenad i raskt tempo istället. Var riktigt gott då solen skinit här i Södertälje idag. Sen har det blivit mer repetition och fixandes med lite intyg och så har jag sökt en distanskurs till hösten. Som jag sagt så måste jag hitta en ny karriärsväg eftersom jag inte trivs helt på jobbet och inte kan jobba som jag gör just nu med barn och en man på sjön. Har inte helt bestämt mig vad jag vill göra men hittade en kurs till adiminstratör som verkar kunna vara en bra början åtminstone. 
Men nu sitter jag här och har mitt första pass på väldigt länge och nu är det bara en timma kvar innan jag får gå och sova. Är lite ringrostig men det känns som det börjar komma tillbaka.
 
 
Södertälje sluss som vi sitter vid
 
 
Mina datorskärmar
 
 
Denna fick jag från mannen idag, lillskruttan har nästan somnat där under fåtöljen
3

Jobbet

Ja då var man då tillbaka på jobbet igen. Denna dagen har känts väldigt avlägsen så länge nu och det var svårt att sova inatt och hade magknip över att åka hit. Kramade så mycket jag kunde på min lilla älskling igår och bara snusade in hennes doft, vi har inte varit ifrån varandra mer än några få timmar sen april förra året, först som foster i min mage och sen som världens goaste lilla dotter här hos oss. Vet att det absolut är jobbigast för mig eftersom hon ändå inte är helt medveten om hur länge mamma är borta även om hon säkert märker att något är annorlunda. 
Tror bloggandet kommer bli lidande nu några dagar för här händer inte så mycket mer än äta, sova och jobba såklart för min del. Men instagram bilder kommer säkert komma upp.

Utflykter

Har haft sköna dagar med familjen nu och det har varit precis vad jag behövt nu när det är tillbaks till jobbet imorgon. Åker vid niotiden imorgon så nu blir det mycket krama på man och skrutt för ser dem inte förrän på fredag igen. Ska inte börja jobba förrän måndag kväll egentligen men när man inte har jobbat på nästan åtta månader måste det till en update på rutiner och annat så får åka upp lite tidigare, lite extra pengar i alla fall. Om ni undrar vad jag gör på jobbet så kan man väl säja att jag är lite av en flygledare fast för båtar. Ger båtar inom mina bevakningsområden information de behöver. Jobbar skift dygnet runt i några intensiva dagar med sex timmar jobb och sex timmar ledigt följt av en period lång ledighet. Är inte så sugen på det nu men så är det. Tillbaka till det trevliga, igår efter ett nytt kiropraktorbesök för mannen for vi till Marstrand där jag aldrig varit och njöt av omgivningarna, åt glass och bara mös. Sen for vi ut till Tjörn och svärföräldrarna och där är vi kvar ännu. Jag och svärmor kollade OS invigningen, efter grillning, medan maken kröp i säng. Imorse vaknade Sonja tidigt och höll igång men vi lyckades somna om en stund. Efter frukost tog vi en fin promenad innan regnandet började på tillbakavägen. Nu vräker det ner så det blir OS tittande innan middag. Ikväll däremot stannar vi en stund på svärföräldrarnas medlemspub som är en tradition härute ett antal lördagar under sommaren. Är på samma loge som vi hade vår bröllopsfest på för snart två år sen. Blir en bild från Marstrand igår och mer imorgon när jag har en dator.