Ny design

Min bloggdesign har krånglat lite det sista åtminstone när jag ska kolla på den så kände för att byta och hittade en snygg höstig design jag gillade väldigt mycket. Hade dock lite problem att lägga in den tills jag insåg att problemet med mallarna var att jag laddat ner dem på min macbook, de packas upp lite konstigt om det är rar filer. Men nu så testade jag på PCn istället och då gick det. Nu ska jag bara hitta den där tiden att lära mig systemkameran och ta lite shyssta bilder till en ny header och lära mig lägga in dem med.
 
 
 
För några år sedan kunde jag ta fina bilder med Nikon kameran men har tappat det. Dessa är från Trädgårdsföreningen.

Gozo

 
Tänkte jag skulle skrivit mycket tidigare idag men det har varit fullt upp med bland annat ett besök till barnakuten i Borås med lilla tjejen då hon kom åt eluttaget som inte hade fronten fastskruvad efter vi hade målat. Ville vara på den säkra sidan då vi inte vet om hon verkligen fick en stöt, men det var ingen fara med henne.
Babysimmet gick väldigt bra imorse och Sonja gjorde sina första dyk och plaskade och var glad.
 
Tänkte skriva om vår semestervecka lite. Förra ferdagen så åkte vi då vår lilla familj samt två killar till som mannen varit på dykarresa med tidigare. Skulle byta i Frankfurt och med en liten försening så vart den en rusch igenom hela flygplatsen för att hinna och vi kom precis med. Väl framme på Malta så visade det sig att killarnas dykbagar fastnat i Frankfurt men de skulle komma dagen efter. Min och Sonjas väskor kom fram i alla fall, tur det då vi hade hennes mjölkersättning däri. Hade varit jobbigt att behöva leta rätt på det och sen kör vi på Sempers med och det är ju inte säkert att hon gillat någon annan sort. 
Stod en minibuss och väntade på oss och det fanns barnstol, så bar det av mot färjan som skulle ta oss till Gozo. Var lite strul när vi skulle av den då vi gått på via bildäck men då vi traskade ner där igen så skulle vi gått av via passagerardäck istället utan att vi fått reda på det.
Dags för nästa taxibuss och sen bar det av på smala slingriga vägar till Marsalforn och vår lägenhet. Var en stor lägenhet med egna rum och badrum. Tyvärr saknades AC så vi hade det bra varmt på nätterna. Fanns fläktar med det hjälpte sådär. Sonja fick i alla fall en spjälsäng.
 

Stranden
 
Killarna ägnade dagarna åt dykning men vi möttes för lunch mitt på dagen. Jag och Sonja höll oss inne när det var som varmast men badade lite och tittade på omgivningarna. Näst sista dagen tog vi bussen till huvudorten Victoria. Där tittade vi runt i de smala gränderna och shoppade lite. Sista dagen var dykfri för maken så då tog vi oss ner till stranden så kunde jag snorkla lite efter lunchen. Sen tog vi oss alla till Victoria där vi tog trapporna upp till Citadellet som staden är uppbyggd kring. Efter en fikapaus tog vi nästa buss till en liten sömnig by där vi fått tips av en öbo om en pizzeria med fantastisk utsikt över solnedgången. Vi var före ägaren dit så han måste tyckt vi var en knäpp hög svenskar som hängde på låset vid öppningen. Tror att den normala tiden för middag vid medelhavet är något senare än sex som vi var där. Men ville se hela solnedgången och komma hem i tid för att packa ihop oss. Efter några öl beställde vi in våra pizzor som var riktigt goda och nöt av utsikten Sonja fick en egn babypizza med bara tomat och ost på som gick ner bra.
 

Pizzakväll med utsikt 
Marsalforn, Victoria och solnedgång
 
Var en väldigt bra resa och Sonja fixade värmen bättre än vi trott. Sov lite mer och åt lite mindre än vanligt men drack en massa vatten. Har ätit gott och trots lite mindre solstol för min del så har jag haft det bra. Det enda jag kan klaga på är avsaknaden av AC, en alltför hård säng och att grabbarna var så trötta på kvällarna att det blev tidiga middagar och tidigt i säng. Eftersom jag tog siesta på dagarna ville jag gärna sitta uppe på kvällen och dricka vin och njuta va den då något behagligare värmen. 
 
 
Vid denna glassbilen var det tryck på kvällen, han hade allt; mjukglass med olika topping och som sundaes, hemmagjord glass, flurrys, slushies och dricka. Vi tog efterätten där flera dagar i rad, åt bland annat en supergod snickersglass med jordnötter på *mums*

Hemma

Nu har vi varit hemma en stund efter en underbar vecka på Gozo. Jag och maken sitter och surfar lite och Sonja sover. Imorgon blir det upp tidigt för baysim och sen handling eftersom kylen gapar ganska tomt. 
I kaminen brinner en brasa och jag ska ta lite kvällste och macka innan det är sovdags. Vi har rest hela dagen så är bra trötta nu och skönt att få sova i vår egna säng, den vi sovit i senaste veckan var ingen höjdare och värmen har gjort att man sovit dåligt. Så nu säger jag godnatt och ses imorgon igen