Förkylt

Sonja är ju så gott som frisk från sin förkylning förutom lite rinnande näsa men nu verkar jag ha åkt dit ordentligt istället. Känner mig superhängig och vart frusen och haft ont i halsen idag. Vi som hade en del planerat imorgon :( 
Men känns bäst att hoppa babysimmet även om det gör att Busan missar två gånger i rad och hon som hade behövt gå nu när det var så tveksamt sist. Är också en massa aktiviteter i Alingsås imorgon då Alingsås stora barnkalas anordnas, lite tråkigt att missa det med men inget att göra, nästa år uppskattas det nog ännu mer och eftersom det vart så välbesökt så lär det återkomma.
 
Nu ska jag ta lite ferdagsgott och sen blir det sängen för imorgon måste jag packa eftersom vi ska åka på söndag och det är en del som ska med.
 
Var en blöt och sandig tjej som jag hämtade hem idag men hon älskade att vara ute och leka trots regn och ville inte gå in först när vi kom hem
3

Glad och positiv....

..och med ett stort leende nästan jämt. Det får jag höra från fröknarna på förskolan om Sonja. Så härligt att det går så bra och att hon verkar trivas där. Idag ville hon knappt gå hem utan skulle leka bara lite till när jag kom och hämtade. Dessutom berättade de att hon smilat upp sig ordentligt när de skulle ta kort till presentationsväggen. Det är min linslus det :)
Nästa vecka är vi i Stockholm hela veckan så då blir det ju ingen förskola och sen när vi är tillbaka ska vi testa lite längre stunder och Sonja ska även få äta där. Ska bli spännande att se hur det går även om jag tror det kommer gå kanon det med.
 
Busan har fått med sig delar av sandlådan hem i skorna de senaste dagarna 
2

VIP-paket

Igår låg det en trevlig överraskning i brevlådan när jag hämtade in posten. Ett VIP-paket från R.E.D.D Free (tidigare Tampons for free) och deras samarbetspartner Pronaxen.
Pronaxen är en värktablett som ska vara extra bra vid mensvärk just och deras devis är "När du har mensvärk och har andra planer". Paketet innehöll ett Deluxe survival kit för att pigga upp sig lite när man har mensvärk. Jag har ju av naturliga skäl ingen mens för tillfället men innehållet kan definitivt pigga upp en trött gravid kvinna med :)
 
 
Förutom tamponger så innehöll paketet en hårmask från Maria Nila (doftar så gott), ett armband från Indiska, en mascara från Oriflame (perfekt för mig som behövde en ny, nytt märke för min del som ska bli roligt att prova) och ett par trosor från Bread and Boxers som kändes jättesköna. Dessutom en liten ask att ha sina värktabletter i.
 
Om Pronaxen
Pronaxen (naproxen) är ett receptfritt läkemedel mot bland annat mensvärk som finns att köpa på de flesta apotek. Pronaxen har en verkningstid på 12 timmar vilket innebär att du bara behöver ta en tablett på morgonen, eller en på kvällen om det är då din mensvärk brukar sätta in.
 

Jag har aldrig haft sådana problem med mensvärk att jag behövt ta värktabletter mot det men efter förra graviditeten hade det blivit värre och om det kommer bli så nu med ska jag testa Pronaxen tror jag allt.
Men om ni har problem och skulle vilja prova så kan ni nu beställa Pronaxen hos Apotea med 20% rabatt. Ange bara koden: pronax20
 

Och skulle du också vilja ha gratis tamponger hem i brevlådan varje månad
Anmäl dig här