Kameramissar

Idag har jag verkligen lyckats med att missa en hel del fina kamerögonblick men det gör inget för jag har njutit av stunden istället.
 
Lillskrutta hade ut ett halvt paket blöjor över golvet och hon skrattade så gott när mamma satte sig bredvid och kastade upp dem i luften och lät dem regna ner över oss båda.
 
Söta granntjejen kom förbi med sina vänner och en hund utklädda till häxor eller nåt sånt och sa "bus eller godis". Vi hade köpt godis att ha men det åt maken upp när jag jobbade i helgen, vi trodde de skulle komma i helgen nämligen, dålig på de därana datumen. Men lyckades rota fram lite marsmallows och pepparkakor till dem.
 
Världens gulligaste tomtedräkt anlände i posten idag som mamman direkt var tvungen att prova på dottern :) En så söt liten tomtenissa. Nu ska här fotas julkort!!
1

Livet går sin gilla gång

Här händer det inte så väldigt mycket alls faktiskt. Igår var jag världens tröttaste när jag efter att ha jobbat hela natten satte mig på tåget och åkte hem. Njöt av att det med största sannolikhet var sista gången jag jobbade. Var riktigt skitväder här igår med regn och blåst så vill höll oss inne, jag och lillskrutta somnade i soffan en stund. 
Idag lämnade vi in bilen på en lackbehandling så jag fick köra vår gamla trotjänare, en Volvo 940 när jag skulle iväg och träna förut. Var lite nervös då vår Skoda har automat och det var ett tag sen nu som jag körde manuellt men jag hade inte behövt oroa mig, det gick bra, de första metrarna var lite hoppiga och jag fick ett tjuvstopp när jag skulle hemåt igen men det är klart godkänt.
Nu är det snart dags att krypa i säng, imorgon ska det städas lite och tvättas medan maken är iväg och grejar med båt. Imorgon kväll kommer min syster hit och ska stanna veckan ut. Ska se om vi kan få smita iväg på bio i helgen kanske och låta henne sitta barnvakt.
1

Tidig julklapp

 
Det dök visst upp lite bloggmaterial ändå, så gick inte att hålla mig härifrån. Det fortsätter regna härligheter över oss som var på Fab Mamas bloggevent och idag hade jag turen på min sida och vann en tre månaders prenumeration på Glossybox!! :) Dessa boxar har ju varit lite av en snackis i bloggvärlden och jag har länge funderat på att prova men tyckt att det varit lite mycket pengar när man går på föräldrapeng och dessutom har badrumsskåpen fulla med produkter redan som bör användas upp.
Tävlingen var via Facebook och man skule skriva en motivering till varför man skulle vinna och detta var första gången jag gav mig på att rimma och det gick ju vägen.
Men nu får jag chansen att testa gratis och sen får vi se om jag tycker det kan vara värt att lägga pengar på senare.
 
"Lite lyxig skönhet i en ask skulle lysa upp vardagen i allt grådask. Göra en mamma riktigt glad och är nyttigare än en låda choklad!!"