Att skriva a men inte b

Nu ska jag vara kryptisk och bara säga att det händer mycket nu som behöver eftertanke och handling. Så här kommer det säkerligen eka lite tomt emellanåt men något inlägg kommer nog dyka upp då och då. 

Det där med tygblöjorna

Är så väldigt nöjda med tygblöjorna vi har till Sigrid även om det nu en period när hon var sjuk som vi körde lite engångs in emellan. Har nog hittat några favoriter bland alla sorter som finns. Har testat ett par olika märken och modeller och för ett tag sen blev jag utvald att få testa några blöjor från Alvehamn. Hade sen innan köpt deras nattblöja; formsydd bambu natt och prefold bambu natt. Båda har jag varit supernöjd med då de suger bra och inte känns våta under natten. Sigrid sover ju ganska så länge så var viktigt för mig att inte blöjan skulle störa sömnen. Hon talar nämligen väldigt tydligt om att blöjan är våt.
 
Men igår så kom det ett efterlängtat paket med fler blöjor. Valde att testa även deras formsydda bambu dag och prefold med en skalbyxa så det fanns i paketet. Den formsydda gillade jag massor då det var en väldigt nätt blöja men ändå sög bra. Kommer garanterat köpa fler sådana senare när det är dags att gå upp i storlek. Blöjbyxan blev absolut en favorit den med, våra innan har kardborre men den lyckas Sigrid ibland pilla upp men dessa var det knappar på för att reglera storleken. Och dessutom gjorde ju färgen en jätteglad!
 
Strawberry fields heter skalbyxan
 
 
Är ni nyfikna så hittar ni återförsäljare här och jag kommer skriva mer framöver också
2

Måndag igen

Idag var det då dags för måndag igen och förskola. Ska testa att ha Sonja där tre dagar á fem timmar denna veckan med början idag då. Så fick lite sovmorgon imorse och sen åkte jag och Sigrid till stan för lite ärenden. Hämtade paket och skickade en del som jag fått sålt och köpte doppresent. Var så härligt väder idag även om det tyvärr blåste en hel del. Hoppas på samma imorgon för då är det ledigt från förskolan och jag tänkte fixa matsäck och åka till en stor lekpark i stan och mysa lite.
 
Helgen har också bjudit på en del trevligheter. I lördags var det ju Me and I träff och var så kul att få träffa Linda igen även om det var full fart så hann vi prata en del. Blev några inköp till båda barnen men mest till mig faktiskt. Efteråt åkte vi till svärföräldrarna för middag och mellomys. Busan vägrade dock att gå och lägga sig då det var alldeles för kul att vara där. Spjälsängen vägrades men till  lut gick hon med på att sova bredvid farmor i alla fall. Fast trots att hon inte däckade förrän midnatt så gav hon ju inte farmor sovmorgon. Efter frukost var hon så trött och farmor och farfar skulle iväg så vi satte oss i bilen och åkte hem och Busan slocknade på en gång. Vi hann hem lagom till hockeyn som ju tyvärr inte var någon höjdarmatch. 
 
Så vacker himmel ikväll. Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig nu så man vill vara ute
2