Krakel och Spektakel- några favoritmontrar

Det fanns mängder av trevliga montrar på mässan och jag tror jag tittade in hos alla men det var några man fastnade extra mycket för helt klart.
 
Den första som besöktes var Fnulans eller ska vi säga Milittas monter. Har läst en del om den här boken innan och var väldigt nyfiken så den skulle självklart inhandlas. Montern var alldeles underbar vilket även boken är och jag rekommenderar den verkligen. Boken är skriven på rim och det finns en pedagogiska tanke bakom hela boken. Illustrationerna är helt underbara de med. 
 
 
 
 
Nästa monter som fick sig ett par besök var Suseå Choklads. Där fanns det många fina smakprov på både choklad, cider och chips. Chokladen fick vi ett smakprov på i goodiebagen och trots att jag helst inte vill äta godis så ångrar jag lite att jag inte köpte med hem fler sorter. Cidern var riktigt god och den kan jag tänka mig att beställa, gillar när jag kan hitta fina alkoholfria drycker. Chipsen var inte heller dumma alls och i lite annorlunda smaker mot de gamla vanliga.
 
En absolut favorit på hela mässan blev Dreamwear. De har ett helt koncept för provning av brudklänningar. Man får komma till deras lokal, det bjuds på fika och så får man berätta om hur man föreställer sig sitt bröllop. Sen får man på sig en fin korsett och fina skor och prova klänningar. Låter som en prinsessdröm verkligen! Jag hade ju aldrig den upplevelsen inför mitt bröllop och det kan jag känna lite sorg över. Men vi har pratat om att förnya våra löften och då kanske jag tar mig en tripp till Ljungby. Blev ju inte mindre sugen när de dessutom hade modevisning och det visade sig att de skulle sälja ut visningnsklänningarna för halva priset på söndagen, men så länge vågade jag inte stanna.
 
 
Imorgon kommer några andra favoriter och så ska jag visa en del inköp jag gjorde och även goodiebagsen.

Vilka dagar

Egentligen hade jag tänkt att blogga mer om helgens lilla utflykt men det har varit fullt upp sen vi kom hem från Halmstad. Igår var vi på Plikta i Slottsskogen nästan hela dagen och kom hem sent och då var det bara att packa in och upp och natta barn och sen stupa i säng. Idag var det fullt upp med med möte med en familjekontakt och sen bvc och efter jag hämtat Sonja har vi varit ute hela dagen idag med och vattnat blommor, blåst såpbubblor, hoppat studsmatta, hälsat på grannen och mumsat glass sittandes på derasmur, kollat in katter och blommor och gungat och sen har jag haft barn som inte alls velat somna förrän alldeles nyss så nu blir dte mat och sen sängen. Men gör ett nytt försök imorgon när det blir paus från packandet inför Spanienresan.
 
 

Krakel & Spektakel dag

Herregud vilken dag vi haft idag jag och Sigrid. Helt underbar! Började med smarrig hotellfrukost med övriga VIP-bloggare och en hel hög goodiebags fyllda med fina saker. Bilder och så kommer senare på innehåller. Sen for vi ut till mässan där vi välkommnades av Batman, en Teletubbie, spindelmannen, en hund och Krakel själv. Inne på mässan fanns många fina utställare och vi bjöds även på stand-up av Therese McDonald och en gripande föreläsning av Erik Ståhl. Men det hände även en del annat spännande på scenen. Kvällen bjöd på middag och trevligt sällskap och Sigrid charmade många och gjorde en hel del bebissjuka. Men nu är det dags att sova så vi orkar med morgondagen också. 


2