Tävlingstips!

 Inne hos mintekopp kan man nu tävla om två jättefina marockanska skålar
Kika in där vet jag, en jättemysig blogg också
 
1

Ännu mera snö!

Igår var det bara slask och blött ute och det vräkte ner underkylt regn men inatt så kom det kanske tre decimeter snö eller så och ja just nu saknar jag en man som kan skotta. Inte så att jag inte fixar det men det är så galet tråkigt bara. Dessutom när man skottar vår altan och trapp så slänger man ju ner det nedanför på uppfarten för att springa ner för trappan och slänga iväg det orkar man ju inte när det är så mycket. Och då får man ta det igen på uppfarten. Suck. Men förhoppningsvis kan jag få lite hjälp av grannen med fyrhjuling och plog senare.

Sjukskrivning

Igår kväll tog jag ett svårt beslut men ett väldigt viktigt och idag tog jag mig iväg till vårdcentralen för att träfa en läkare och blev sjukskriven. Kroppen och hjärnan har inte hängt med riktigt på sistone och nu orkade jag inte mer. Utmattningsdepression, tungt och jobbigt låter det och ja det är också men viktigt att ta upp med så därför jag väljer att skriva om det. Så nu ska jag i två veckor koppla bort skolan och rå om mig lite extra och sen får vi se hur det fortsätter efter det. Det lättade en liten börda att ha tagit steget och sökt hjälp. Det underlättar lite rent praktiskt med CSN och så att jag blev sjukskriven av en läkare och nu hoppas jag få bra stöd och kunna komma starkare ur det här.
 
 
Tur att jag har dessa goungarna i alla fall som muntrar upp även om de inte alltid gör att mamma har en dans på rosor härhemma. Dessutom har jag världens bästa och väldigt stöttande man som om mindre än en vecka nu är hemma igen.
2