Ny säng och lite pysslande

Igår nattade vi Sonja i hennes nya rum och det gick riktigt bra. Det har inte varit helt lätt med nattningarna överhuvudtaget det sista men hon drack sin välling och gick med på att lägga sig efter lite bus och mys med pappa. Sen sov hon hela natten i sin stora säng och vaknade glad imorse. Vi hade dock en väldigt ledsen tjej vid midnatt men hon lugnades och somnade om, natten innan var det samma sak men då lugnade hon sig först i vår säng där hon sen fick sova.
Pallen bredvid sängen står där bara tillfälligt
 

Idag efter lämning på förskolan for jag iväg till barnmorskan igen för vad jag hoppas är sista besöket. Inget nytt där utan bebis ligger startklar och borde vl komma snart tyckte hon med. Vi hämatde Sonja på förskolan och la henne för lite middagsvila efter lunch och J började greja med vårt bredband som strular. Eller snarare bredbandet funkar och telefonen funkar men tyvärr av någon anledning inte båda samtidigt och eftersom Telia har telefonen och Bredbandsbolaget internet så skyller de på varann. Nu hade vi en reparatör här häromdagen och allt funkade när han kopplade in ett väldigt gammalt modem som han privat hade i sin bil men det nya vi fick nu vill sig inte. Hoppas vi snart kan få lite kompensation för allt strul.
 
När Sonja vaknade fixade vi en fin pumpalykta och på förskolan hade de pysslat inne då det både regnat och blåst väldigt mycket idag. Så nu har vi Halloweenfint hemma med ett spöke i fönstret och en lykta ute vid dörren. Nu ska jag baka pumpapaj och rosta pumpakärnor till kvällen.
 
 
1

Ännu mer väntan

Just nu går verkligen både jag och bloggen på sparlåga. Händer inte mycket alls hemmavid, jag har dock en ofantlig rastlöshet i kroppen men är så galet trött. Sover inte på nätterna så bra men kan slumra en bra stund på dagen i soffan eller sängen som tur är. Men mest bara vänta vi på att något ska hända och det är ju inte så spännande att skriva om. Imorgon kan jag kanske få upp lite bilder på Sonjas rum hoppas jag. Idag satte jag i alla fall igång en virkning igen av denna söta snuttefilt som jag såg på Facebook för ett bra tag sen men var ju tvungen att få klart Lilla My till syrrans lilla först kände jag. Vi har börjat dricka upp glöggen som fanns kvar från förra året och igår blev det även supergod saffransostkaka till. Mums vad gott det är!
 
Dagens instagrambild
1

Måndag med stormvarning

Ja idag varnar SMHI för storm med vindar på orkanstyrka. En sån dag jag absolut inte saknar jobbet för vet att det är en del för dem att göra nu. Förskolan är dessutom stängd idag så Busan är hemma och både hon och maken sover så gott fortfarande. Jag kunde dock inte sova så gick upp och la in alla räkningar och planerar lite frukost för mina älsklingar. Kanske överraskar med något extra gott.
Idag blir det nog mest en innedag förutom besöket hos barnmorskan då och pyssla klart det sista i Sonjas rum så hon kan flytta in ikväll eller imorgon kanske. Då dyker det nog upp lite bilder här skulle jag tro också så ni får se hur det blir.