En lättnad

För någon månad sen skrev jag att det var mycket som hände som behövde tid och eftertanke. Just då mådde jag verkligen inte så bra och strax därefter så fick jag konstaterat att jag fått en depression, dessutom kändes det som jag var på god väg att bränna ut mig totalt. Nu har det däremot börjat vända och jag mår bättre även om jag inte ligger på topp ännnu. Har varit i kontakt med läkare och bvc och har fått ett intyg på att jag behöver avlastning så nu ska Sonja få 25h/ veckan på förskolan istället för 15 vilket ger mig mer tid at tåterhämta mig och få tid för mig. Kommer dessutom få samtalsstöd och via ett unikt koncept här i Alingsås kommun ska jag få en familjekontakt här efter påsk också. 
Det fina vädret som varit det sista har ju också gjort sitt till kan jag säga men just nu är det gråa, trista och blåsiga tillbaka fast jag hoppas det är tillfälligt. Men nästa helg är det påsk och helgen efter det  Krakel och Spektakel mässan och sen är ju snart sjömannen hemma igen och vi åker till Spanien. Saker som ger mig lite mer energi och tar mig genom de jobbiga dagarna.
4
Mammatea

Skönt att få lite mer avlastning! Du gör ett otroligt jobb som är ensam med två små så pass mycket.

Svar: Det känns verkligen jätteskönt, fick kämpa lite för det!
Maria

Veronica

Vad skönt att det har börjat vända och jättebra att du får avlastning med förskolan!

Starkt av dig att du berättar om det tycker jag!

Stor KRAM <3

Svar: Tack, funderade länge på om jag skulle skriva något men samtidigt känns det bra att göra det. Kram
Maria

Hanna

Grymt att berätta om det! Jag tror vi är många här ute som hade behövt ta modet till oss för att inte göra det så tabubelagt. Heja heja dej!

Junitjej

Skönt att du mår bättre!