Båtliv

Onsdag så var det båtfixande för hela slanten men vi var med farmor och farfar under tiden. Torsdagen så satt vi instängda då regnade för fullt på förmiddagen medan det sista fixades. Kände oss väldigt rastlösa så kom på att vi kunde ta färja ut till Dyrön där våra kompisar låg med sin båt. Blåste kulingvindar så ville inte ta segelbåten ut eller sitta i den just då med barnen. Men när vi kom ut till Dyrön så började solen skina, det blåste en del fortfarande men blev bättre framåt eftermiddagen. Vi hade jättemysigt med lek och bus, god lunch och krabb och manetfiske.
 
Efter tog vi färjan tillbaka och installerade oss i båten och sov där över natten. På fredagen blev det en tur till Ikea då vi insåg att vi glömt att få med oss lakan och lite annat välbehövligt inhandlades. tillbaka på båten blev det korvgrillning och sen var det dags att försöka få våra små sötnosar att sova. Inte så lätt inte. Lördagen fortsatte det att blåsa men vi vågade oss ut en liten sväng  och fick upp seglen också men vände snart tillbaka då barnen var lite gnälliga och det var småkyligt i vinden. När vi kom in igen kom kompisarna tillbaka från Dyrön så vi tog en snabb lunch och gick en promenad över till klädesholmen där det sen blev middag och ett glas öl till.
 
 
Idag har vi mest njutit av solen som tittade fram och Sonja fick åka lite gummibåt innan vi tog oss till den lilla badviken. Efter bad och manetfiskande, Sonja tyckte dte var jättekul att fiska dem med håven och blev så arg när mamma skulle släppa ut dem igen, så packade vi ihop och for hem för att hämta lite fler saker vi behöver och ordna några ärenden. Dessutom kanske vi ska hälsa på barnens lilla nya kusin som kom till världen i tisdags. En liten kille har nu sällat sig till tjejligan. 
 
 
2
Linda-Mamma till Alfred

Vart går turen nu då, ser på insta att ni är ute o far;)Ikväll skall vi ut med båten o fiska lite är tanken;)
Nu är tävlingen avslutad och vinnaren är presenterad!

Svar: Vi for till Gullholmen men är tillbaka i hemmahamn nu då J ska ut på lördag med kompisar för att fira sin födelsedag i efterskott men hoppas på att komma ut nästa vecka igen
Maria

art by tina

Härliga sommar!