Bröllopsdag

I torsdags firade vi fyra år som gifta och började med att försova oss, vaknade en kvart innan vi skulle vara på förskolan men hann faktiskt få i Sonja en smörgås och få på henne och mig kläder och komma i hyfsad tid dit. Efter frukost var det bara att börja packa för helgens Stockholmsresa, kom sent hem från Tjörn på onsdagskvällen så hade inte ens börjat. Sigrid somnade lägligt pch J fick jag skicka till affären då vi missat köpa några saker. Påbörjade resan lite senare än tänkt och sen tog det över åtta timmar upp då vi totalt missat att de stängt av E4an för asfaltering en bit så vi fastnade i köer i över en och halv timme. Var rätt trötta och griniga och att vi sen lyckades köra fel i stan innan vi kom fram till hotellet gjorde inte saker och ting bättre. Fick byta rum med då vi inte fick plats med vagn och babysäng i det första rummet vi tilldelades. Våra goungar bjöd dock på mys och skrattfest när vi checkat in och sen somnade vi alla gott. 



Fredagen började med hotellfrukost och sen gav vi oss ut på promenad för att leta rätt på en lekplats jag googlat fram. Det var en lyckträff! Bryggartäpoans lekplats är inspirerad av Per-Anders Fogelströms bokserie "Mina drömmars stad". Sonja var helt lyrisk och sprang länge omkring och lekte där. Urmysigt ställe som vi även besökte idag. 



Promenerade tillbaka till hotellet efter sushilunch och väntade in min mamma som skulle passa barnen så vi kunde få gå ut och äta i kugn och ro. Hon och Sonja skickade vi ner i hotellrestaurangen för middag medan vi gjorde oss i ordning. Vi gick ner på stan och B.A.R restaurang. Trevligt ställe och god mat även om vi insåg att vi västkustbor är lite bortskämda när det kommer till skaldjur. De havskräftor vi fick in på grilltallriken var ena sorgliga stackare. Men överlag var vi nöjda och mätta när vi gick därifrån och avslutade kvällen på hotellets takterass innan vi löste av mamsen och gjorde våra sovande barn sällskap.