Helg och nyklippt

Helgen var riktigt bra med pulkaåkning och mys hemma hos grannarna hela lördagen. De tar verkligen hand om mig när J är borta och det är rätt skönt. Bjöd in till våffelfika efter pulkaåkandet och framåt kvällen så kom vår andra granne som är farfar till barnen där över med en Jansson till middag. Inte dumt alls och sen var det bara hem och lägga barnen och sova. På förmiddagen så byggde vi dessutom koja inomhus som vi busade i
 
      
 
 
Söndagen tog vi det mest lugnt och mös inne, jag fick såklart gå ut och skotta lite till, min motion de senaste dagarna. Nu rekommenderas ju just motion eller att röra på sig vid depression så jag tar det som en del av behandlingen så att säga. Fast ska bli lite skönt att mannen kommer ikväll så jag får lite hjälp med det dock.
 
Igår så for jag iväg till frisören för att få lite förvandling. Jag har verkligen inte prioriterat mig själv där för det är ju ändå rätt dyrt. Men i lördags la jag i en hemmafärgning för att bättra på färgen lite och få mer glans i håret för dte var lite trist nu. Och igår vågade jag ta mig ur bekvämlighetszonen med att kunna sätta upp håret i tofs och det blev kortare. Så skönt att få bort allt det slitna och jag är supernöjd verkligen. Barnen tyckte dte var lite ovant först men vande sig snabbt i alla fall och mannen fick en bild och tyckte det var supersnyggt.
 
          
 
Före och efter!
 
 
 
 
 
2
Linda-Mamma till Alfred

Blev kanonbra, det gjorde gott!Härligt med bra grannar!!
Den 19:e är det min tur till frissan, skall bli underbart!
Ja eller hur!? April får gärna komma fort så vi kan njuta av vårt event!

Emschen

Jättesnyggt! Klär dig mkt bättre!

Det är bra om du gör söker som du tycker om och mår bra av så försök skämma bort dig lite nu när mannen kommer hem.
Kram