Varannandagsväder

Alltså jag är den som gillar vinter men just den slags vinter vi haft nu skulle jag klara mig väldigt bra utan måste jag säga. Känns som vi haft lite varannandags väder, ena dagen snö, nästa dag plusgrader och snön borta igen. I torsdags hade jag min klasskompis här och vi jobbade med projektet vi fått och efter ett tag drog värsta snöstormen in och den höll i sig rätt längre. Var inte så lockande att gå och hämta barnen även om jag har väldigt kort till förskolan. Men jag tog mig både dit och hem och på hemvägen var redan mina spår översnöade. Men sen när vi gick och la oss så hade temperaturen stigit till fyra plus och på morgonen var det bara några få högar kvar. 
 
Torsdags kväll 
Nu ikväll har det också kommit lite snö men tror inte den får ligga kvar den heller. Idag hade jag en stor tjej som blev alldels överlycklig, bästa kompisen har äntligen kommit hem igen efter att ha varit på semester i över två veckor nu. Så vi var över dit och tjejerna fick busa många timmar. Så roligt att de funnit varandra så och skönt att de bor så nära också.
 
 Imorgon är det dags för vardagen igen och även om det är väldigt mysigt att ha tjejerna hemma så är dte påfrestande också. Det är mycket vilja hos båda just nu och när man själv ska handskas med det så kan det bli lite mycket ibland. Nu längtar vi efter pappa men snart är vi åtminstone halvvägs. Blir lätt väldigt mycket som ska göras de där veckorna han är hemma, vi ska åka och bada helt klart, det gör jag ju inte gärna själv med två små vildar. Igår sa dessutom Sonja att hon ville gå på bio med pappa, vi visste inte ens att hon vet vad det är, så de ska gå på knattebio i februari. Själv tror jag att jag ska unna mig en dag på spa för att tanka ny energ :)
 
 
Såhär hittar jag min lilla vilda tjej då och då, superglad och man ser hur buset lyser i ögonen på henne
 
 
1
Emschen

Jag tycker du är fantastisk som löser skola och att ta hand om barnen själv, måste nästan kännas lite som semester när mannen är hemma. Starkt som fan att ni båda klarar det här!
Vintern i år är fruktansvärd! Jag har vant mig vid gröna vintrar som den skåning som jag är men detta regn, denna blåst och detta eviga hattande mellan minusgrader och plusgrader. Gaaaah.
Men snart ser vi gröna knoppar på träden och buskarna, ser små lila knoppar sticka upp ut gräsmattan och kan vända näsan mot solen och känna den värma oss.
När det inte blir roliga vinterlekar så får vi se framemot vad som kommer helt enkelt.
Kram

Svar: Jag längtar verkligen efter våren nu och ser det framför mig hur allt bli grönt och härligt igen! Bara att ta sig igenom vintern nu och se fram emot sådant som piggar upp
Maria